Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Paks képes leírás - Tolna megye.tlap.hu
részletek »

Paks - Tolna megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tolna-megye.tlap.hu » Paks
Keresés
Találatok száma - 5 db
Paks hivatalos weblapja

Paks hivatalos weblapja

Paks az atomváros. Ez az első gondolata a nem itt élőknek. Ez egyrészt természetes, másrészt fontos is számunkra. A város lakóinak nagy része szoros kapcsolatban áll a hazai villamos energiatermelés majd' felét biztosító atomerőművel, ezrek élnek belőle. Az erőmű meghatározza a mindennapokat, a város jelenét és jövőjét. Ám azt remélem, hogy a - hang és videofelvételekkel színesített - Internet technológia segítségével sikerül bemutatni a város kevésbé ismert, másfajta arcait is.. Paks 1995-ben Nemzeti Sportváros címet kapott, több élvonalbeli sportolót neveltek a Paksi Atomerőmű SE, valamint a Paksi SE cselgáncs, kajak-kenu, sakk, és ökölvívó szakosztályaiban. A paksi kosárlabda csapat 3 szoros magyar bajnok, focicsapatunk az NBI-ben játszik, világ- és olimpiai bajnokaink vannak, mint ahogy egy duna-parti városhoz illik, a halászlénk legendás. A Tolnai borvidék legjobb borait termelik a Sánchegyen, amelynek adottságai a szekszárdi dombvidékkel vetekednek. A Gastroblues fesztivál nemzetközileg jegyzett blues, rock és gasztronómiai randevú, minden nyáron olyan hírességekkel, mint a Ten Years After, a Manfred Man, Deák Bill Gyula vagy Török Ádám.

Paksi Atomerőmű Tűzoltóság

Paksi Atomerőmű Tűzoltóság

A paksi atomerőmű területén 1986. április elseje óta látnak el hivatásos tűzoltók készenléti szolgálatot. Az eltelt évek alatt számos kisebb-nagyobb változáson ment keresztül a csapat. Először az Országos Tűzoltó Parancsnokság önálló parancsnokságot szervezett, majd 1994. július 1-i dátummal zökkenőmentesen alakultak át főfoglalkozású létesítményi tűzoltósággá. A történet eddig szokványos, és semmi különleges nincs benne. Ám az azóta eltelt több esztendő alatt olyan fejlődésen ment keresztül ez a tűzoltóság, ami mind technikailag, mind az emberi erőforrást tekintve példa értékű lehet. A tűzoltóság vezetői felismerték, hogy nem elég jól teljesíteni, országos szinten különleges tudásukat bizonyítani. Kell a jó PR, mindezt el kell tudni adni.

Paksi Atomerőmű Zrt.

Paksi Atomerőmű Zrt.

Társaságunk a Magyar Villamos Művek Vállalat Csoport tagjaként a hazai villamosenergia-termelés meghatározó résztvevője. Termelő tevékenységünk során elsődleges célunk, hogy a magyar árampiac kiemelkedő szereplőjeként a hazai fogyasztók megbízható és olcsó villamosenergia-ellátását biztosítsuk, mindezt a környezet és Föld légkörének megóvásával a fenntartható fejlődést segítve. Reméljük, hogy honlapunk hasznos információkat nyújt Önnek társaságunkról, a magyar villamosenergia-termelésben elfoglalt helyünkről, jövőbeni terveinkről, illetve atomerőművünk működéséről. Kérdéseivel, esetleges észrevételeivel kapcsolatban, kérem, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken.

Paksnet

Paksnet

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm kedves vendégemet. Kérdezem Önt, volt-e már Pakson? Megcsodálta-e már a Dunát? Kóstolta-e már a messze híres halászlét és a paksi bort? Volt-e a Paksi Atomerőmű látogatóközpontjában? Ha nem, Paks városának Internetes kikötőjén, a virtuális városban, információt talál a város kulturális életéről, a turisztikai látnivalókról, a közlekedésről, a szórakozásról, a különféle városi rendezvényekről, az üzleti lehetőségekről, a Paks városához kapcsolódó weblapokról, és számos más eseményről.

PaksNET

PaksNET

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm kedves vendégemet. Kérdezem Önt, volt-e már Pakson? Megcsodálta-e már a Dunát? Kóstolta-e már a messze híres halászlét és a paksi bort? Volt-e a Paksi Atomerőmű látogatóközpontjában? Ha nem, Paks városának Internetes kikötőjén, a virtuális városban, információt talál a város kulturális életéről, a turisztikai látnivalókról, a közlekedésről, a szórakozásról, a különféle városi rendezvényekről, az üzleti lehetőségekről, a Paks városához kapcsolódó weblapokról, és számos más eseményről. Kívánom, éljen a lehetőséggel, látogasson el hozzánk, és meglátja, törzsvendégként tér majd vissza. Kedves vendégem, amikor itt jár Pakson, érezze jól magát vendégszerető közösségünkben, és az itt eltöltött időt szép emlékként őrizze meg!

Tuti menü