Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Média képes leírás - Tolna megye.tlap.hu
részletek »

Média - Tolna megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tolna-megye.tlap.hu » Média
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hits Rádió Paks

Hits Rádió Paks

Adásunkat 2007 elején kezdtük azzal a tudatos szándékkal,hogy alternatívát nyújthassunk azon hallgatóknak akik még a rádiózásban a ZENE szeretetét keresik és minket választanak! Reméljük nem feledték már el azokat a fülbemászó dallamokat amelyre egykor jókat táncoltunk ! A rádió technikájáról röviden. A HITS Rádiót a legmodernebb adásvezérlővel és hangprocesszorral láttuk el a legkiválóbb hangzás érdekében! Műsorunk színességét jellemzi, hogy közel 2 hetente ismétlődnek a dalok! Minden kedves hallgatójának jó rádiózást és hasznos időtöltést kíván a HITS Rádió csapata!

Másiltv Dombóvár

Másiltv Dombóvár

A technika fejlődése és az Internet terjedése lehetővé teszi, hogy a hagyományostól eltérő módon a világháló segítségével juttassuk el műsorainkat a nézőkhöz - azaz internetezőkhöz. A másiktv munkatársai komoly televíziós múlttal rendelkeznek, így talán nem furcsa, ha ismerős hanggal, nevekkel, arcokkal találkoznak a műsor készítői között. Az oldalt elsősorban Dombóváron élőknek készítjük, de szeretnénk ha a Dombóvárról elszármazottak, illetve a hétköznapjaikat nem városunkban élők is rákattintanának az oldalunkra hiszen a világháló megnyithatja a teret, nincsenek korlátok sem távolságok. Elsőként a helyben történt eseményeket kívánjuk bemutatni, de a későbbiekben szeretnénk kitekinteni a kistérségre is. A műsorok készítése mellett nem titkolt célunk, hogy bemutassuk a város természeti és kulturális értékeit mindazok számára, akik még nem jártak a térségben. Mindemellett egy böngésző rovatot is kívánunk indítani, ahol a városban található rendezvényekről szeretnénk tájékoztatni a dombóváriakat.

Ozone FM

Ozone FM

Az Ozone FM Rádió a térség vezető rádióadója, mely több frekvencián is fogható a megyében: Szekszárd, Dunaföldvár, Paks. A honlapon informálódhatunk a frekvenciákról, a műsorokról és a műsorvezetőkről.

Rádió Antritt

Rádió Antritt

Frekvenciák: 105,1 MHz - 0,74 kW - Szekszárd és 97,4 MHz - 1 kW - Dunaföldvár. A rádió honlapján online is hallgatható az adás, informálódhatunk a rádióban hallgatható a műsorokról és a műsorvezetőkről.

Tuti menü