Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megyei hírportálok képes leírás - Tolna megye.tlap.hu
részletek »

Megyei hírportálok - Tolna megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tolna-megye.tlap.hu » Megyei hírportálok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dr. Puskás Imre Hírportál

Dr. Puskás Imre Hírportál

Dr. Puskás Imre Hírportál - Tolna megye elnökének hírportálja - Dr. Puskás Imre hivatalos kommunikációs szerződött partnere. Magamról: 1966-ban születtem, Bátaszéken élek feleségemmel, dr. Puskásné dr. Szeghy Petrával. Négy gyermek édesapja vagyok. Diplomámat Szegeden, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán történelem-népművelő szakán és a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, jogász szakon szereztem. A Tolnai Népújságnál 1990 és 1991 között dolgoztam újságíróként. 1991-től 95-ig a bátaszéki Petőfi Sándor Művelődési Ház igazgatója voltam. 1997 és 1999 között a Nadray és Kiss Ügyvédi Irodában ügyvédjelöltként dolgoztam. 1999-től 2002-ig a Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal humán osztályvezetőjeként, majd 2003 és 2006 között egyéni ügyvédként tevékenykedtem. 2006. októberében a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnökévé választottak.

ÖNkorNET - Tolna megye

ÖNkorNET - Tolna megye

Az ÖNkorNET.hu Közéleti Hírportál honlapja. Célunk, hogy olvasóink percről-percre értesüljenek a települési önkormányzatok munkájáról, a helyi közösségeket érintő problémákról és mindazokról a fejlesztésekről, amelyek befolyásolják mindennapjainkat. Szeretnénk, ha a közigazgatás mellett megjelenne az Önigazgatás is az önkormányzatoktól kapott hírekben, tudósításokban is.

Teol hírportál

Teol hírportál

Hírek tolna megyéből és a fontosabb településeiből. Néhány kategória: sport, gazdaság, bűnügy, szórakozás, közösség és hasznos. Az oldal naponta többször is frissül, folyamatosan kerülnek fel rá az új hírek.

Tolna megye online

Tolna megye online

Tolna megye hírportálja. Tolna megyei hírek, információk, programok, helyi hírek a megye településeiből, önkormányzatok, kultúra, sport, rendezvények, turizmus és állás. A portál napi rendszerességgel frissül!

Tuti menü