Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vendéglátás képes leírás - Tolna megye.tlap.hu
részletek »

Vendéglátás - Tolna megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tolna-megye.tlap.hu » Vendéglátás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Aranykulcs kisvendéglő

Aranykulcs kisvendéglő

1997-ben családi vállalkozás keretén belül nyitottuk meg éttermünket egy borospince átalakításával. Arra törekedtünk a kialakításnál, a bőséges étel és italválasztéknál, hogy kihangsúlyozzuk a táj gasztronómiai jelentőségét, és mindezt népies, hagyományos kereteken belül. A kitartó, pontos munka meghozta gyümölcsét, hisz hamarosan egyre nagyobb népszerűségnek örvendhetett éttermünk. Olyannyira hogy 2000-ben (erre büszkék vagyunk) elnyerte Szekszárd város kiváló vendéglője címet. A folyamatos munka, és fejlesztések (konyhafejlesztés, étel, italválaszték bővítés...) aztán azt eredményezte, hogy 2003-ban -a városban egyedüliként- bekerültünk a HVG A'la cart nevű országos gasztronómiai útikönyvbe, jó eredménnyel. A fejlődésünk nem állt meg, hisz a tavalyi évben egy különtermet alakítottunk ki nemdohányzó vendégeink számára, - plusz 28 fő férőhelyet jelentett- és teraszunkat is bővítettük, így akár 80 fő befogadására is képesek vagyunk. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján 12 órától 24 óráig!

Dunafood Hungary

Dunafood Hungary

Tudnivalók az ételrendelésről: Tudnivalók az ételrendelésről: Rendelés: Megrendelést, pótrendelést és lemondást a szállítást megelőző munkanapon 12 óráig fogadunk el. Minimum rendelési összeg: 300 Ft Ételek szállítása: A megrendelt ebédet higiénikusan csomagolva, környezetbarát, könnyen nyitható, lefóliázott dobozban szállítjuk Önnek minden munkanapon 8-13 óráig! Előnyök az Ön számára: Amennyiben nincs ideje, hogy a megrendelt ételt elfogyassza, hűtőben tárolhatja. A tárolást követően a doboz alkalmas arra, hogy az ételt mikrohullámú sütőben felmelegítse és elfogyassza. Így elkerülhető a mosogatás, ill. más edények felhasználása. Szállítási területek: Adony, Baja, Baracs, Bátaszék, Besnyő, Budapest - Rómaifürdő, Csillaghegy, Békásmegyer, Budakalász, Csámpa, Daruszentmiklós, Dunaföldvár, Dunakömlőd, Dunaszentgyörgy, Dunaújváros, Előszállás, Érsekcsanád, Iváncsa, Kulcs, Mezőfalva, Nagyvenyim, Paks, Perkáta, Pusztaszabolcs, Rácalmás, Sárosd, Seregélyes, Szabadegyháza, Szekszárd, Székesfehévár, Várdomb. Fizetés: Heti előfizetéses rendszerben, az első szállítási napon; meleg és hideg ételutalványokat is elfogadunk (Sodexho Pass, Chéque déjeuner, Ticket Restaurant)

Halászcsárda Dunaföldvár

Halászcsárda Dunaföldvár

Halászcsárda Dunaföldvár - Az egyik legfinomabb dunai pontyhalászlé, vegyes és harcsa halászlé és halpörköltek az országban, valamint egyéb halételek, sertéshúsból és pulykahúsból készült frissensültek. A csárda közvetlenül a Duna partján, a híd szomszédságában, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. Az épület az 1930-as években épült és vámházként működött, míg a 60-as évek végén a Tolna Megyei Vendéglátó Vállalat tulajdonába került, melyben 1969. augusztus 20-án halászcsárdát nyitottak a hajóállomás szomszédságában. Az első üzletvezető idősebb Gábriel Sándor lett. Ezt követően a tervgazdálkodás szerint 5 évente cserélődtek a vezetők az étterem élén, míg 1989-ben a rendszerváltás ismét lehetőséget adott, de már ifjabb Gábriel Sándornak, aki szerződéses üzletként működtette azt.

Szilfa Vendéglő - Szekszárd

Szilfa Vendéglő - Szekszárd

Kellemes böngészést és jó vásárlást kívánok! Térjen be hozzánk és tapasztalja meg a házias ételeink ízét és élvezze családias kiszolgálásunkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen a rendelhető ételeinkkel!

Tuti menü